Logo

Om oss

Våre medarbeidere har bred kompetanse og lang erfaring innen vårt virkeområde. Vår målsetting er at kunden ikke bare skal være fornøyd med de tjenester vi leverer, men at vi også skal være etterspurt ved neste prosjekt.

Otto har jobbet med NDT og inspeksjon siden 1993, og har bred erfaring fra både tilvirking og tilstandskontroll. Otto innehar EN473 NDT nivå 3 sertifikat i metodene VT, MT, PT, ET, RT og UT. Han har også gjennomgått opplæring i Manual & Encoded Phased Array Ultrasonic Inspection, Dürr CR-Skanner (Computed Radiography), Niton II samt Niton XL3t PMI utstyr. I tillegg er Otto sertifisert på tilkomstteknikk nivå 2 og har opplæring i kompleks rigging.  

 DSC_0532f.jpg 

Roy har jobbet med NDT og inspeksjon siden 1993, og har bred erfaring fra både tilvirking og tilstandskontroll. Roy er sertifisert som sveiseinspektør i henhold til NS477 og innehar NDT nivå 2 sertifikat i metodene VT, MT, PT og RT. Han innehar også NDT nivå 3 sertifikat i UT, og er sertifisert i AUT Quality Surveillance level 2 i henhold til AUT SNT-TC-1A. Roy har også opplæring i bruk av Niton II PMI utstyr.

roy_royal consult.jpg 

Alexander har for tiden permisjon fra sin stilling i Royal Consult AS.

Alexander har jobbet med NDT og inspeksjon siden 1992, og har bred erfaring fra både tilvirking og tilstandskontroll. Alexander er sertifisert som sveiseinspektør i henhold til NS477 og innehar NDT nivå 3 sertifikat i metodene VT, MT, PT, ET, RT og UT. Han har også gjennomgått sertifisering for støpegods, duplex og austenittisk rustfritt stål i UT nivå 2. Alexander innehar CSWIP EN473 & ISO 9712 nivå 2 sertifikat i Manual & Encoded Phased Array Ultrasonic Inspection og AUT Quality Surveillance. Alexander har også opplæring i bruk av Dürr CR-Skanner (Computed Radiography) og Niton II PMI utstyr.

Alexander3s.jpg